Schoonheidssalon TopCare Amstelveen | Welkom

''Beauty is our passion''
 
Update betreft Corona virus
 
Beste klanten en geïnteresseerden, helaas heb ik, gezien de onzekere tijd met het Corona virus, besloten om mijn schoonheidssalon te sluiten. In ieder geval op dit moment, t/m 6 april. Ik doe dit met pijn in mijn hart, maar hoe erg ook, ik doe dit vooral, omdat de gezondheid van jullie allen nu het allerbelangrijkste is. Mocht je producten nodig hebben, is het natuurlijk wel altijd mogelijk deze te bestellen. Mochten er vragen zijn, of behoefte mij te bellen, doe dat dan alsjeblieft!
 
Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!!🙏🍀Schoonheidssalon TopCare Amstelveen opende in 1993 haar deuren en zocht naar "de magie van de huid". De conditie van onze huid zit namelijk niet alleen in crèmes, supplementen en apparaten. Het is een combinatie waarbij ook de balans tussen de innerlijke en uiterlijke schoonheid een belangrijk onderdeel is.

Nu, inmiddels heel wat jaren verder, heeft TopCare zich weten te ontwikkelen tot een beauty salon waar kwaliteit op nummer één staat. Daarnaast is het "thuis voelen" en het "momentje voor jezelf" ook een belangrijke filosofie.

Schoonheidssalon TopCare vindt het fantastisch dat er vele klanten van het eerste uur nog steeds trouw in de salon terug te vinden zijn en hoopt dat er nog velen mogen volgen.

Op deze website vindt u alle informatie voor gezichtsbehandelingen met als specialisatie fruitzuurbehandelingen. Tevens lichaamsverzorging, massage, bruidsmake up, gelnagellak en vele andere mogelijkheden. Ook vindt u informatie over onze producten en speciale behandelingen zoals anti stress, acne en make up advies.

Uiteraard kunt u altijd telefonisch contact opnemen, zodat ik u geheel vrijblijvend en persoonlijk te woord kan staan.

Melinda Biet, uw schoonheidsspecialist in Amstelveen.          
Al sinds 1993 aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).
 
NIEUWS*FACEBOOK*NIEUWS*FACEBOOK*NIEUWS 

Nu ter kennismaking: Actie Anti Stress massage!
Beiden bij Schoonheidssalon TopCare!